jallaracing.com

Faster than a camel

Filmdags med Dala Racing

Kategori: Allmänt, Filmer, Jalla Racing, NSHC

 
Teamchefen Torbjörn är inte en kille som håller igen när säsongen ska avslutas och sponsorer tackas av. Under helgen som var så provade jag på London en liten sväng, min fru skulle firas rejält på bemärkelsedagen. Otroligt trevlig stad med mycket god mat och dessutom var det många som hade den goda smaken att hålla sig med ordentlig bil. Med en förlängd AMG S-klass så fick man helt enkelt finna sig i att vara en i mängden.
 
Jag hade bokat ett riktigt trevligt hotell som heter The Royal Cafe hotel och låg precis vid Piccadilly circus, ett hotell som jag kan rekommendera om ni har vägarna förbi London.
 
Men som sagt, den gode Torbjörn håller ju inte igen när sponsorer ska tackas av och vad jag har förstått nu så rullar det en kampanj globalt. Fångade en semesterbild av Piccadilly när jag var där...
 
Jag lyckades även fånga upp lite lösa rykten om en trailer och efter ett par pappersbuntar så har vi skakat loss visningsrättigheter, vilket gör att vi som vanligt är först på bollen. Håll till godo!!
 
 
Det verkar onekligen som att den visas på fler ställen, men kom ihåg vart ni såg den först...