jallaracing.com

Faster than a camel

Raceday NSHC Gelleråsen

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Klarblå himmel och strålande sol. Idag blir en varm dag i kupén och vi får se vilka bilar som inte får problem med värmen.
 
Grabbarna har varit riktigt flitiga i garaget och många nya delar är på plats. Tommy har precis varit ute och värmt upp bilen och allt kändes ok. Nu avvaktar vi starten...
 
 
Dagen till ära så är det även mors dag och jag som glömt köpa present hade tänkt att komma hem med en pokal att ge till henne. Det blir hon säkert läskigt glad och imponerad över. Så om ni ser en svart CRX i backspegeln så vore det snällt om ni släppte förbi den så att jag kan få med mig en pokal hem. Alternativet är en halvtaskig tatuering som förmodligen inte gör någon glad. Ja ni förstår hur viktigt det då blir med en pokal idag...
 
Tack på förhand
 
/David
 

Anekdoter...

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Ibland är det bra med lite tid att vila upp sig. Då kan man komma tillbaka med laddade batterier. Alla vet ju hur svårt det kan vara att starta en bil med stor motor efter en lång och tung vinter och endast några få volt kvar i batteriet.
 
Nu håller jag på att justera det och samtidigt så finns det en del tid att berätta alla viktiga anekdoter från förra årets rejs för sonen. Än så länge har vi gått igenom vad som egentligen hände när Qvarnis blev tvungen att ge Jaber en Whisky samt att den största pokalen var så tung att bröderna Franssons alltid fick hjälpas åt att lyfta den. En gång när Per hade kört 3 stinter så fick de dessutom ta hjälp av pappa Ubbe. Jag sparar de bästa till sist, det är inte alltid så lätt vid läggdags har jag märkt.
 
Slutligen så är det ju otroligt sicken igenkänningsfaktor Jalla-logon har. Utklassar lätt både cars och Kalle Anka, ivf i mitt hem 😉 Vi får se det kanske kan bli ett gokart-team framöver?
 
 
 

En gammal bekant dök upp!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing, STEC

 
Såg en välbekant bil på blocket precis...
Jag som verkligen hade önskat att få se den på någon bana istället. Hoppas att någon tar hand om den och låter den få andas friskt på en rejsbana. Borde passa fint in i STEC standard eller STEC klass 1 (om man vill åka ifrån team1).
 
ps. Den nya köparen får gärna höra av sig till mig.