jallaracing.com

Faster than a camel

WCT byts ut mot Raceoverall

Kategori: Allmänt, STEC

 
I år så är det många som får låta WCT-overallen hänga kvar i garderoben, den borde ha hamnat där för flera år sedan ur modesynpunkt men det är en annan femma. Nu hänger vi istället in den för gott ur säkerhetssynpunkt. Du som istället hade tänkt att gå över till One-piece i varm och mysig fleece, glöm det nu är det istället moderiktig raceoverall som gäller.
 
Den har dessutom fler användningsområden än WCT-overallen ex. så kan du bära den med stolthet på Nobelmiddagen, när du är brandvakt vid majbrasan, när du skjutsar svärmor till flyget (kan gå hett till) eller när du bara vill impa på tjejerna runt den lokala pizzerian/grillen.
 
För att underlätta ditt skifte till raceoverall så har jag självklart scannat av marknaden och den här gången ligger fokus på budgetsegmentet, att du kommer att vilja byta upp dig längre fram när du varit på Nobelmiddagen och fått respekterande nickningar från övriga deltagare är självklart men det tar vi då ;)
 
Självklart så har jag även länkat samtliga bilder och om du uppger att du hittat den på Jalla Racing bloggen så tror jag nog att M&M Motorsport justerar lite för allas trivsel.
 
Sparco Sprint RS-2
Förra årets instegsmodell, gör sig fortfarande bra och blir din för 2895kr (ord. 3495kr).
Finns i flera olika färger och kommer att tvinga väldig få att dra in magen.
 
 
Sparco Ergo RS-3
En overall som är förhållandevis slimmad, gör sig bra om du har lite längd men saknar mage.
Jag har kört en par år med motsvarande overall och är mycket nöjd, nu reas den ut till kanonpris och det finns fortfarande några storlekar kvar. 3295kr istället för ordinarie 4695kr, det tycker jag att den är värd.
 
 
 
Sparco Sprint RS 2.1
En overall för dig som vill ha det senaste, ny instegsmodell från Sparco för 2017. Man har uppdaterat tidigare Sprint modell och det innebär numera att den är lite lättare (nytt tyg) samt att du kan få den tvåfärgad. Totalt har du 5 olika färger att välja mellan. 3995kr är ord. pris och här kan man nog jaga fram lite bloggrabatt.
 
Sparco Extrema RS-10
Ja jag vet, det här är ingen budgetmodell utan snarare bland det bättre som du kan få tag på. Det finns en overall i Strl 56 kvar till ett galet bra pris och därför kunde jag inte låta bli att lägga med den. Den passar någon förare mellan 180-185 skulle jag tippa på och den blir din för 11995kr (ord. 21795kr).
 
Är du intresserad av mer utrustning, vill se fler färger och ännu fler modeller.
Kika in på nedanstående länk och glöm inte att nämna bloggen när du vill beställa något så kanske priset justeras. ;)
 
 
Kommentera inlägget här: