jallaracing.com

Faster than a camel

Silly Season lunkar på...

Kategori: STEC

 
Lite grått och mulet utanför och på vissa ställen en och annan snöflinga. Kan kanske kännas lite avlägset för en del att racingsäsongen snart drar igång igen men hos andra lyser flitens lampa.
 
Sören Trygg har lite hemlighetsfullt hintat att det händer grejer i garaget och för inte så länge sedan så kunde man se nedanstående bilder:
 
 
Med ett tränat BMW-öga så inser man snabbt att det där är en BMW E-36:a. Ja alltså inte den där orangea varianten som tydligen heter Alfa och kommer från Italien men den där lila skönheten ovanför. Tydligen så ska båda bilarna rulla för Sören & Jocke verkar inte kunna få nog med körtid.
 
Eftersom den här bloggen "mer eller mindre" bygger på seriös grävande journalistik så har jag nu grävt ordentligt för just dig kära läsare. Det visade sig mycket riktigt att det var en fin lila E-36:a med GTR paket på. Jag tror att den här bilen kommer att bli riktigt farlig i STEC under 2017 och framåt. Arbetet med att sortera ut delar verkar redan ha påbörjats och det ska bli kul att se den på banan i vår.
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: