jallaracing.com

Faster than a camel

Nu ska den bort!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Det sker en hel del förändringar under "silly season". En som har valt att beställa ny bil är vår yngsta medlem Victor. Han har efter moget övervägande kommit fram till att nuvarande bil inte längre är någon utmaning för honom och för att fortsätta utvecklas som förare måste han ta steget upp till en snabbare bil. En annan anledning till att han har valt att sälja av är att han har haft svårt att hitta en passande klass för sin bil. Sören Trygg var stenhård och vägrade att ge Victor dispens då hans bil klassades in som öppen och helt enkelt inte fick vara med.
 
Nu tror vi att den kan vara ett bra första steg för någon yngre talang och bilen passar perfekt för spontana trackdays i hemmets miljö.
 
Kort info om bilen:
Färg: Röd med teamenlig dekor
Motor: Miljöklassad
Ratt: Ja, med tillhörande tuta
Stereo: 4 förinspelade melodier som man genast tröttnar på
Övrigt: Justerbara backspeglar samt konstgjort motorljud a la BMWs senare modeller
 
Det enda som kan ses som negativt är att motorn kräver enormt mycket service och driftskostnaderna är långt ifrån små men de flesta som tittar på den här bilmodellen är nog redan smärtsamt medvetna om det.
 
Victor kan tänka sig att släppa den för det härliga kompispriset 200kr (nypris 995kr) för att kunna finansiera kommande satsning. Lägg ett mail så är den din!
 
 
Ps. Felix Rosenqvist kör ju också miljöklassad formelbil så ni hamnar i gott sällskap.
 
 
Kommentera inlägget här: