jallaracing.com

Faster than a camel

It´s fun & Trygg Racing kör Racing klass 2

Kategori: STEC

 
Sören Trygg och Jocke Qvarnström klurade mycket kring det nya teamnamnet och till slut kom man på den brillianta idéen och gjorde likt en advokatfirma, man la helt enkelt ihop sina namn för att få till det nya teamnamnet It´s Fun Trygg Racing. Nu menar jag ju då inte att någon stackare hette It´s Fun (vilket iof hade varit roligt) utan syftade snarare på tidigare teams namn.
 
Bilen som man kommer att rulla på R-däck klassas då in i Racing klass 2 och med en M3-maskin under huven bör den prestera riktigt bra tider. Får grabbarna den här att hålla så tror jag att vi har hittat en aspirant på tronen.
 
 
 
Efter ungefär 137 paket cigg så är det så här långt man har kommit. Ny splitter är på plats, oljekylare till diffen är monterad samt icke att förglömma den så viktiga transpondern. Enligt obekräftade uppgifter så är även databoxen på vift och när den är på plats igen så kommer den att leverera ännu fler små hästar.
 
Buren har man inte behövt justera något då enligt uppgift tidigare ägare importerade den direkt från Alcatraz och alla rör ska fortfarande hänga ihop. Som Dr Alban skulle sagt, Stabilt! Det är stabilt!
 
 
Kommentera inlägget här: