jallaracing.com

Faster than a camel

Dala Racing

Kategori: Jalla Racing

 
Det är inte alla rykten som stämmer och att Magister Nilsson skulle gå till STIGAS fabriksteam visade sig inte stämma. Dala Racing visade sig ha en ännu lägre frontspoiler än vad Stiga kunde erbjuda och att de även huserade på hemmaplan för Fredrik var inte heller det något minus.
 
David Aldén:
"Dala Racing är ett duktigt team och regerande mästare i NSHC, dessutom duktiga på komradios och har försett oss under säsongen. Fredrik som under en tid letat team/rejskompisar i Dalatrakterna hittade en bra matchning. Jag tror att Fredrik kommer att bli ett bra tillskott till teamet på och utanför banan, en kanonkille helt enkelt!."
 
Fredrik själv kommenterade övergången:
"Jag går till ett team som är regerande mästare i sin klass. Och, apropå det så måste jag tillägga hur ledsen jag är över att lämna Jalla. Jallabilen ligger ju perfekt inne i STEC-Standardklassen 2017 och har stora möjligheter att stå som slutsegrare. Det är ju också en fantastiskt rolig bil att köra. Så, risken är stor att jag nu lämnar ett blivande vinnarteam! Men, bilen till ära, det jag mest kommer att sakna är er medlemmar i teamet. Vi har haft grymt kul med en härlig jargong och många skratt. Därför lämnar jag med en tomhet i hjärtat och säger inte adjö, utan på återeende!"
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: