jallaracing.com

Faster than a camel

Är du också sugen att köra racing?

Kategori: STEC

 
Är du också sugen att köra racing men saknar både bil och kompisar?
Bilen kan It´s Fun Trygg Racing hjälpa till med men när det gäller kompisar så bör du nog ta en funderare kring ditt liv, allt är förmodligen inte alla andras fel.
 
När du äntligen har funderat klart kring ditt liv så tror jag nästan att Sören och Jocke även initialt kan hjälpa dig att få kontakt med några biltokiga lirare så att ni tillsammans kör i STEC under 2017.
 
Jag körde själv i ett hyrbilsteam, bilen hette "Raketen" men tyvärr visste jag inte att någon med en stor portion ironi hade döpt bilen. Nej, då tror jag mer på den här Alfan, den ligger bra till i Standardklassen. Lättad med bättre dämpare och en härlig V6:a. Du behöver inte vara orolig heller, den är enligt Sören ordentligt servad efter att Qvarnis kört.
 
Det var förresten via "Raketen" som jag och Magister Nilsson fick kontakt. Ur hyrbilsteamet så dök sedan idén till Jalla Racing upp. Ja jag vet att det låter lite otroligt då det nästan blir som att hoppa från folkrace till F1 men så var det.
 
Har du kompisar men bara saknar bil. Då finns Jalla Racings E-36:a till salu... Bästa pris kompis...
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • zenkert säger:
  2017-01-24 | 23:06:02

  Om man är nolla på att meka, utan instruktioner!
  Men hyfsad, eller mer än hyfsad på hyr-go-kart.
  Och har en bra känsla i rumpan och en blixtrande reaktion
  jo-jo, så är det...
  En gång banrekord inomhus i Linköping hos Mattias Andersson.

  Ringrostig och numera gubbe, men älskar racing.

  Vart vänder man sig då för info, och kostnad?

  Ciao

  Svar: ITSFUN TRYGG Racing och EU Däck Racing kör med vardera tvåbilsteam i nya serien STEC 2017. Nu har du en unik möjlighet att tävla som förare i våra team!
  Bilen, Alfa Romeo 156 V6 2.5, perfekt vikt och effektkombination för klassen Standard och Light. Tomvikt ca 1150 kg och 200 hk, ett väl avstämt chassi och bromsar. En vinnarbil i rätta händer.

  ITSFUN TRYGG Racing deltar 2017 i STEC klass Racing med en BMW M3 E36, men även i vår Alfa Romeo 156 V6. Alfan deltar i klasserna Standard, Light och Sprint. Alfans placeringar i Krutcupen är 2a, 4a, 3a och 4a totalt. Tierp 15/10 2016 ledde bilen totalt efter fem timmar, men problem med luftmassemätare och bruten tävling.
  I Alfan finns det teamplatser att hyra inför de sju olika deltävlingarna i STEC 2017 för ansvarsfulla förare med ambition.

  Racing kostar, även om vi är på en rimlig nivå. Från 3.000:- prova-på-30-minuter upp till 25.000:- sex timmar hel tävling. Inklusive transporter, startavgift, däck, bränsle, oljor, bromsar, mekaniker, frukost, lunch, kaffe, fika - alltså full support och all inclusive.
  Hel tävling kan ni vara upp till 12 förare, då kör ni 30 minuter vardera för dryga 2.000:- per person.
  Ni är försäkrade genom er egen racinglicens - eller den prova-på-licens som utfärdas på plats - och vi erbjuder även försäkring för bilen med förmånlig självrisk.
  EU Däck Racing's Audi TT (Racing Klass 2) finns till förfogande bredvid nya bilen 2017 som kommer att köras av teamets ordinare förare.

  Vi är ett fåtal som gör den här saken och kommer därför kunna erbjuda såväl teoretisk som praktisk coachning till våra förare i allt från start till mål. Dels innan tävling som bromsteknik och spårval, men även i mån av tid tips under tävling.
  Även rena förarutbildningar i racerbilar på racerbana. Detta med målsättning, säkra och riktigt snabba varvtider i våra egna tävlingsbilar i vårt eget team inför och på tävling.

  Datum race, test och förarutbildningar. Även förarutbildning med bl.a "Följa-John-utbildning". Det innebär att vi åker framför dig i en annan tävlingsbil - med kommunikation - och visar bromspunkter, spårval och kurvteknik. Ett av de absolut bästa sätten att lära sig bli en snabb och säker racingförare.
  8/4 Malmby
  9/4 Mantorp
  29/4 Tierp
  30/4 Tierp
  13/5 Gotland
  17/6 Linköping
  26/8 Linköping
  23/9 Karlskoga
  24/9 Karlskoga
  7/10 Tierp*
  8/10 Tierp*
  21/10 Anderstorp
  * Tierp 7 och 8/10 är två tävlingsdagar, 3 timmar lördag och 3 timmar söndag som sammanräknas totalt.
  Kom ihåg, vi hjälper er gärna med frågor i stort som smått.
  ITSFUN TRYGG Racing School
  0730-911 917 eller info@itsfun.nu
  Jalla Racing

 • zenkert säger:
  2017-01-25 | 23:23:48

  Tack för info.

  Ska ponera och kontakta min finansminister i frågan :-)

  Ciao

Kommentera inlägget här: