jallaracing.com

Faster than a camel

Dala Racing har rekryterat igen!!

Kategori: Dala Racing, Jalla Racing

 
 

Det tog några dagar men sedan så snappade även de stora mediahusen upp nyheten. Dala Racing som sedan tidigare förstärkt teamet med Fredrik Nilsson har nu under Silly Season även gjort klart med David Aldén.

Teamet är självklart riktigt nöjda med att kunna genomföra en så prestigefylld värvning och David själv kommenterade övergången i media tidigare:

”Jag kommer som sagt att köra för Dala Racing i NSHC under 2017. Det är ett team som har imponerat på mig både på och utanför banan. Vinnarmentaliteten är något som jag delar fullt ut och målsättningen för 2017 är glasklar, att stå överst på pallen i slutet av säsongen. Teamet är dessutom redan regerande mästare i NSHC och har visat att man kan gå hela vägen. Jag hoppas nu att jag kan förstärka teamet så pass att vi kan göra om bedriften under 2017, fullt medveten om att vi inte kommer att vara underdogs i år.”

Nu inväntar vi bara att Dalademokraten och Falu kuriren ska snappa upp nyheten...

 

 

KOMMENTARER:

  • Qvarnis säger:
    2017-02-20 | 01:11:42

    Oj! Wow :) Som klippt och skuret för dig! Grattis!! ITSFUN TRYGG Racing

    Svar: Ja, det här blir riktigt kul och sedan så får jag ju fortsätta att kampa med Magister Nilsson också. 3:e året i 3:e teamet tillsammans...
    Jalla Racing

Kommentera inlägget här: