jallaracing.com

Faster than a camel

Jalla Racings BMW är såld!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Det var många som hörde av sig och var intresserade av bilen vilket kändes kul. Nu tror jag att bilen har fått riktigt bra nya ägare som har tänkt att låta bilen leva vidare på landets banor. Det var med en liten tår i ögat som vi släppte iväg den... Vi får se vilken serie bilen dyker upp i men det ska bli intressant att följa (uppdatering var ju ett krav med köpet så jag hoppas att det efterlevs).
 
 
Efter att ha släppt iväg en vit bil med röda och blåa ränder på, blev jag inbjuden till att köra simulator med en annan vit bil som också har röda och blåa ränder på. Finns det något som heter tröstköra? I så fall så var det här tröstkörning på hög nivå. Det var galet kul och simulatorn är den bästa som jag har testat. Extra kul var det självklart att köra Abu Dhabi som man varit och harvat GT4 bil på tidigare. Tider? Ja jo, det gick faktiskt rätt hyfsat och jag är redo för en utmaning. Nu har jag lagt mobilen på laddning så att jag inte missar något samtal från Williamsteamet, de kanske behöver en stabil ersättare till Bottas?
 
 
 
 
 

Nya investeringar!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Efter att Victor tidigare valt att sälja iväg fjolårets bil så var det nu dags för leverans av 2017-års bil. Det blev en Porsche 911 av senaste modell (991) och som tillval även sport design-ratten.
 
Självklart så har det här kostat hans pappa ett par säckar pengar men att få till en leverans lagom till Victors 1-årsdag gjorde det värt det. Vilken grabb blir inte glad över att få en Porsche på födelsedagen? Undra om man kan hävda att "du har ju redan fått en porsche" när han fyller 18?
 
Hur som helst så har Victor redan dragit in ett par tunga sponsorer, Porschen snurrar på N-markerade Yokohamadäck och Victor har redan nu sänkt det redan låga däcktrycket för att kunna jobba upp tempen i däcken under dagen.
 
 

Ytterligare en bekant bil på blocket

Kategori: STEC

 
Idag så dök det upp ytterligare en bekant bil på blocket, det är EU-däcks Audi TT som är till salu. Bilen gick i R-däcksklassen under förra året och nu laddar tydligen Charlie Hammar & Co för nya projekt. Det händer onekligen en del nu under Silly Season.