jallaracing.com

Faster than a camel

Team 1 höll presskonferens inför STEC-premiären

Kategori: Allmänt, STEC

 
Det var en för dagen nyduschad och välansad Kristian Rustas som mötte den samlade presskåren,  han såg nästan något år yngre ut. Team1 hade valt att anordna en presskonferens i samband med att man ville nå ut med den viktiga nyheten att man nu inför premiären förstärker det redan stabila teamet med en ny chaufför. Under premiären så kommer David Aldén att ta plats bakom ratten på den under vintern omarbetade Volvo V40:n.
 
"Vi är glada att knyta till oss en meriterad förare inför premiären. Diskussionerna har pågått ett tag och vi fick upp ögonen för David när han tillsammans med Jalla Racing körde ifrån oss på senaste tävlingen i Anderstorp. Nu hoppas vi att den här förstärkningen gör att vi kan klara av tankningen lite bättre och det i sig borde ge oss en chans på pallen."
 
David Aldén kommenterar:
"Det ska bli ett sant nöje att köra med Team 1. Det är få grabbar på gridden som är så trevliga och dessutom så har de en intressant bil som blivit ganska omarbetad under vintern. Chefsdesignern Niclas Fendler har inte lämnat något åt slumpen och väghållning, bromsar samt motor har fått sig en rejäl översyn och uppdatering."
 
Teamchefen för Dala Racing, Torbjörn har även uttalat sig:
"Jag ser det som positivt att David nu får chansen och även kör med Team 1 under premiären av STEC, det kommer att ge honom ytterligare erfarenhet som även kommer att gynna Dala Racing. Likheterna med Felix Rosenqvist blir bara fler och fler (båda är svenska och numera kör även båda för flera team). Vart ska det egentligen sluta?"
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Freddan säger:
  2017-04-07 | 17:17:23

  En härlig bild på en lite halvdrogad Rustas :)

  Svar: Han var nog bara lite nervös inför premiären...
  Jalla Racing

 • Qvarnis säger:
  2017-04-08 | 00:08:37

  Haha kul :) !!!

  Svar: Det kommer det nog att bli! :)
  Jalla Racing

 • K Rustas säger:
  2017-04-09 | 21:25:27

  Vad som inte kom fram i texten var att Jalla Racing körde om oss på Anderstorp när vår drivknut rasat. :D

Kommentera inlägget här: