jallaracing.com

Faster than a camel

konkurrentanalys i klass 3 - NSHC del 5

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Team 2 Westmatic Racing

Bil: BMW M3
Förare: Jan Sundell
Förare: Mattias Gustavsson
Förare: Oscar Norlin
Förare: Henrik Andersson
Klass 3

Teamchefen analyserar:
Westmatic är ytterligare ett värmländsk team, denna gång ifrån Arvika. De vann NSHC 2014 som var vår första säsong i serien. 2015 var de med drygt halva säsongen och de var inte med alls under 2016. De är lite av en dark horse för mig eftersom jag inte vet vilka förändringar de gjort på bilen inför årets upplaga av NSHC.
 
Om det är samma koncept som tidigare så är det en riktigt snabb BMW M3, bestyckad med en Volvosnurra på 350 hästar. De har duktiga förare och har kunnat banka in några riktigt snabba varv i racen. Sedan 2014 har farten ökat generellt i serien. Det är många team som sätter riktigt bra varvtider och det varv efter varv. Det betyder större press på både förare och material. Jag är riktigt spänd på att se vad Westmatic har laddat med i år och jag är helt säker på att det kommer att bli en tuff säsong.
 
Min kommentar:
Åhh, en E-36:a. Det här är fina bilar det, lite BMW motorsport-färger hade inte skadat. Gör faktiskt ett par sekunder per varv. Blev dock en aning orolig när Torbjörn började prata om Volvomaskiner, kändes inte helt rätt varken i hjärta eller själ men de kanske är ändrat nu?! Känns som ett skönt gäng med lite humor och ett extra plus för fotbollsdekalen.
 
 

KOMMENTARER:

  • Tommy Karlsson säger:
    2017-04-18 | 12:07:15

    shit pomfritt nu blir det åka av. kul att ni är tillbaka
    MVH Tommy , Wot-racing

Kommentera inlägget här: