jallaracing.com

Faster than a camel

Konkurrentanalys i klass 3 - NSHC del 4

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Team 25 Kyrk Motorsport

Bil: Opel Corsa

Förare: Roger Gustavsson
Förare: Carina Gustavsson
Förare: Reine Kyrk
Förare: Dan Kjellberg
Förare: Jan-Erik Sundqvist
Klass 3

Teamchefen analyserar:
Kyrk motorsport kommer från Kil i Värmland där företaget med samma namn huserar. Bilen de kör i NSHC är en otroligt välbalanserad och vältrimmad Opel Corsa. Den har bra fart och bra väghållning och levererar jämna varvtider över ett helt race. En mycket driftsäker bil!

Teamet vann NSHC och förbundsmästerskapet 2015. Detsamma som vi lyckades med 2016. På finalracet 2016 tävlade vi sida vid sida med Kyrk hela racet. Vi hade nästan identiska varvtider och det var stundtals olidligt spännande! Jag är spänd på att se om våra förbättringar på bilen i vinter kommer att ge oss några extra fördelar. Jag räknar såklart med att Reine klämt ur några hästar till ur Opelmotorn, så jag ser verkligen fram emot premiärracet. Jag ser Kyrk som en av de främsta konkurrenterna då de som sagt har en bil som visat sig vara driftsäker samt en bra uppsättning förare.

Min kommentar:
Den här bilen såg jag på blocket för ett par år sedan och blev själv väldigt sugen på att köpa den. Liten rapp bil i en härlig blå färg med vita fälgar, snyggt! Ska bli riktigt intressant att se den i verkligheten. Förhoppningsvis mest i backspegeln...

  

Kommentera inlägget här: