jallaracing.com

Faster than a camel

konkurrentanalys i klass 3 - NSHC del 11

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Team 14 Munk Racing
 
Bil: Opel Corsa 2,0
Förare: Martin Munkhammar
Förare: 
Förare: 
Förare: 
Klass 3
 
Teamchefen analyserar:
Munk Racing med Martin Munkhammar vid ratten är ett helt oskrivet blad för mig. Här måste jag gå på känsla. Teamet har inte kört i NSHC förut och jag vet inte ens vad övriga teammedlemmar heter. De kommer med en nyss ihopskruvad Opel Corsa 2.0 som ser grymt snygg och racemässig ut på bild! Under huven ser vi en välartad Opelspis som garanterat kommer att leverera tillräckligt med pulver om den går lika bra som den ser ut!
 
Pulver i kombination med en liten och lätt bil brukar vanligtvis betyda fart! Det som kan sätta käppar i hjulen är just att bilen är nyss ihopskruvad. Vi vet att det brukar ta lite tid att sortera ut en bil, även om man valt de bästa komponenterna från början. Jag hoppas att det inte blir några problem för Munk Racing och att allt rullar på som det ska. Då har vi här en möjlig konkurrent om pokalerna!
 
Min kommentar:
Liten lätt bil som ser seriöst byggd ut, det kan gå undan...
Opel och att den nyss är ihopskruvad är för mig två orosmoln på den annars så för dagen klarblå himmeln. Det var ju en erfarenhet som man snabbt lärde sig med Jalla Racing, det tar lite tid att sortera ut en bil och för oss var det först i slutet av säsongen som bilen presterade som vi ville. Risken finns som sagt att det behövs lite utsortering och finslipning innan allt rullar på som det ska men det ska bli kul att se vad bilen presterar redan nu i början på säsongen.
 
 
 
Kommentera inlägget här: