jallaracing.com

Faster than a camel

Konkurrentanalys i klass 3 - NSHC del 10

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Team 40 Forza Corsa

Bil: Opel Corsa 1,6 Gsi
Förare: Martin Bengtsson
Förare: Mats Danielsson
Förare: Gunnar Ahlström
Förare: Mikael Boström
Klass 3

Teamchefen analyserar:
Här har vi ett färgstarkt team från Karlskoga. De debuterade i NSHC 2007 och kom då tvåa i klass 3. De vann sedan klassen 2008 och 2009. Teamet kör en ilsket gul Opel Corsa GSI med en härlig racepatina. De har kanske inte bilen med flest hästar under huven, men de är klart kompetenta chaufförer. Jag vet inte om de gjort några förändringar på bilen under vintern. Men om de lyckats locka in några kusar till i stallet så kan de bli farliga. Man ska aldrig underskatta en liten lätt bil med duktiga förare.

Min kommentar:
Hade riktigt svårt att hitta några bilder på den här bilen trots att den rullat i några år, hittade några till slut och förstod varför ;). 
Säkert en kvick liten sak till bil men trots lovord kring racepatina så har jag faktiskt sett vackrare pärlor. Nu är ju inte det här någon skönhetstävling direkt och tur är väl det för i så fall hade vi blivit diskade varje gång jag själv satt bakom ratten. Men om den är lite lätt inkörd sedan 2007 så är det klart att den samlat på sig lite racepatina och det får man ju ta, rutin borde det onekligen finnas i teamet.

 

 

Kommentera inlägget här: