jallaracing.com

Faster than a camel

konkurrentanalys i klass 3 - NSHC del 12

Kategori: Allmänt, Dala Racing, NSHC

 
Team 58 Lindwalls Racing

Bil: Suzuki Swift
Förare: Hans Lindwall
Förare: Anders Lindwall
Förare: Mikael Lindwall
Klass: 3

Teamchefen analyserar:
Lindwall Racing debuterade 2003 i NSHC och har varit med sedan dess med undantag för en paus på några säsonger. De kör en vit Suzuki Swift, det vill säga en lätt och liten bil. Ofta ett lyckosamt koncept i endurance racing. Precis samma koncept som vi har satsat på. De kanske inte har mest pulver och är inte heller snabbast på rakorna, men en hög och jämn fart över hela racet ger ofta ett bra slutresultat! De är ett supertrevligt gäng som har bra koll på grejorna! De tar som regel bilen i mål och tar på så sätt fina seriepoäng.

Säsongen 2016 vann de racet på Kinnekulle före oss fair and square. Vi hade också nöjet att träffa grabbarna på prisutdelningen i Örebro för SBF västras förbundsmästerskap. Som alla vet vid det här laget (just rub it in) så vann vi FM och Lindwall tog andra platsen!

Min kommentar:
Suzuki på wift är i mina ögon en lite udda fågel på banan och det känns superkul att inte alla åker lätta bilar med Hondamaskiner. Har riktigt dålig koll på vad en Suzuki kan prestera på banan men det låter onekligen som att det kan gå undan och det ska bli riktigt kul att få se...