jallaracing.com

Faster than a camel

Matadoren!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing


                                                      
 
Den här helgen kan nog bäst sammanfattas med känslan som matadoren i Ferdinand hade.
 
Satte klockan på 04.45, vilket var otrevligt tidigt. Slog en signal till Jagge strax efter 5, då hade han fortfarande hela kudden kvar i ansiktet. Henke & Danne drog iväg med skåpbilen och jag väntade tills Jagge dök upp. Vi kom till Tierp i god tid och depån fixades iordning. Konstigt nog så var vi där ungefär samtidigt som Danne och Henke trots att de åkte en del tidigare. De måste ha tagit det riktigt lugnt... ;)
 
 
 
För en gångs skull hade vi allt uppe i tid och bilen var provkörd med gott resultat innan lastningen till Tierp. Nu skulle det bli revansch på Tierp efter förra årets strul med läckande tank (givaren).
 
 
Ja, mycket längre än så här kom vi aldrig. Alla kameror var monterade i bilen, Jaber hade tagit plats i förarstolen, radiokom var checkad, laptimer likaså. Det enda som var kvar att göra var att slå igen bagageluckan efter tankningen. Då inser vi att det rinner bensin i bagaget. Först tror vi att det är en slang som har lossnar men efter att ha undersökt lite närmare så inser vi att den där j&#la s&€%tanken hade gått sönder i en skarv på undersidan och nu läckte friskt. För mycket för ett ens försöka laga och efter en snabb check på blocket så är det bara att inse faktum och börja att plocka ihop depån.
 
 
Som tur var så var det trevligt väder och vi fick se underbar racing och prata med många härliga lirare.
Nu har vi en chans till på Tierp och då ska vi få allt att fungera även om vi känner oss en gnutta otursförföljde just på Tierp.
 
Jagge fick rasta packåsnan på banan i pausen och efter det så lastades den full för färd hemåt Stockholm.
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Freddan säger:
    2016-09-20 | 08:22:25

    Fy fasen vad segt det där va. Men, inget att göra åt. :( Jädra snygg tankanordning dock! Nåt för KL Racing att ta in i sortimentet?

    Svar: Ja, den läckte ju också som ett såll till att börja med så den går nog rakt in bland övriga produkter. Du ska inte ta ut något royalty för den?
    Jalla Racing

Kommentera inlägget här: