jallaracing.com

Faster than a camel

Hur blir det på lördag?

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

          
 
Efter att Teamet under en tid försökt att tysta ner Henkes knäskada, verkar det nu som att hemliga dokument läckt ut till pressen och kablats ut i de mest suspekta kanaler.
 
Det var under ett våghalsigt hushållsarbete som Henrik tappade fotfästet på en stege och föll olyckligt. En våldsam smärta uppstod genast och knät var under en tid helt ur funktion. Självklart så har Henrik fått specialistvård sedan olyckan men trots det så är läget mycket osäkert inför lördagen.
 
Teamchefen David Aldén uttalade sig kring olyckan:
"Det är självklart ett stort avbräck för teamet i de fall vi inte lyckas få Henke raceready till lördagens race. Då bilen redan är preppad och klar finns det tyvärr inte heller någon möjlighet att byta ut växellådan till en automat för att på så sätt kunna spara på Henkes ben och en möjlighet till att köra. Det enda vi kan göra nu är att hålla tummarna."
 
Hela teamet är självklart oroade nu, speciellt kring hur farligt hushållsarbete kan vara och frågan är nu hur vi som vi förare ska ställa oss till det då det är flera race kvar på säsongen och teamet knappast har råd med några fler skador. Diskussioner förs med berörda parter för att försöka eliminera skaderisken.
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: