jallaracing.com

Faster than a camel

Ett tag sedan...

Kategori: Jalla Racing

 
 
Ja, nu var det onekligen ett tag sedan sidan uppdaterades och om du tror att vi har legat på latsidan så tror du helt rätt. Vi har i princip inte kommit något längre sedan senaste uppdateringen.
 
Det började med den fina ZF-lådan som skulle på plats och ge oss lite fler växlar vilket kan vara bra att ha ibland. Den visade sig kräva en ny kardan, vilket numera är inköpt och i stort sett på plats. En annan hardyskiva behövde också inhandlas och riktigt där är vi inte riktigt ännu. Den kommer...
 
I övrigt så står den nya huven bredvid bilen i garaget och ser lätt ut, plastrutorna lika så samt ett lite mindre och smidigare batteri.
 
Vi får väl göra en kraftsamling och försöka pilla dit lite prylar nu när det börjar närma sig rejs. 2v till nästa...
 
Personligen så har jag vilat mig i form och följt F1 slaviskt under vårt egna sommaruppehåll. Mini Max har lärt mig hur man kan blocka bilar utan att bli varnad och hur man enklast knuffar någon av banan. Kunskaper som jag hoppas inte ska behöva komma till användning men de finns där om det krävs. Tänk på det nu när ni ser oss i backspegeln. ;)
 
I övrigt så har jag hunnit med att sälja glassätarbilen, den lämnade ett stort tomrum och inte bara i garaget. Konstigt hur jag sålde en 2sits cab för att vi inte fick plats och direkt så parkerar Victor sin rejsmaskin i garaget. Den är ju ännu mindre men den killen är uppenbarligen mycket bättre på att snärja sin mor än vad jag någonsin kommer att bli.
 
               
 
 
 
Kommentera inlägget här: