jallaracing.com

Faster than a camel

Packåsnan

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
 
I fredags så var det dags att uppgradera vår packåsna. Jagges transportmedel räcker helt enkelt inte till längre (om man vill få med mer än 2 hjälmar) och nu när rejsen börjar gå så sent på säsongen så är det dessutom ganska svårt att hitta vinterdäck i rätt dimensioner.
 
Vi vet ju att nästa år bjuder på hårdare reglemente men riktigt vad det innebär vet vi inte riktigt ännu, alltid trevligt att vara väl förberedda så efter att för teamets räkning även suttit och fyllt i ett gäng med blanketter för att få igenom vår ISO-certifiering med tillhörande miljöpolicy så insåg jag att vi blir tvugna att hitta på något.
 
Det blev jag som fick ta en för laget den här gången och fredags så åkte jag och hämtade ut en ny Passat GTE. Japp, du läste rätt. Nu blir det elpulka framöver. 
 
För att det ska kännas aningen bättre så har jag på eget initiativ döpt om den till Passerati GTE. Bara det gjorde ca 7-9hk och grannarna tittar inte längre snett på mig.
 
 
Ja så här blev den. Allt känns kanon, en liten plump i protokollet blev det om det nu ska vara en packåsna. Blev lite vilsen ett tag efter att ha suttit och kryssat i allt som jag kom åt. Men i all hast av att klicka i massagestolar, ljudsystem och annat nödvändigt som gör livet värt att leva så missades dragkrog.
 
Det innebär att vi får fortsätta med någon form av biltransport även nästa år för någon dragkrok, ja det finns det som sagt inte...
 
 
 
Kommentera inlägget här: