jallaracing.com

Faster than a camel

På väg...

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Efter en vecka kantad av avhopp så är äntligen både bil och väska packade. Då Henke sedan tidigare kastat in handduken blev det inte bättre när både Jagge och jag själv åkte på en djävulusisk manflu. Man tror att man är tuff, ja eller kanske inte så tuff egentligen men ivf lite tills den där årliga förkylningen smäller till en som en trädgårdskratta rakt upp i ansiktet.
 
Att min fru förmodligen knäckt extra som lägervakt på Guantanamo har jag vid ett par tillfällen misstänkt men när hon nu skulle hjälpa mig att bli frisk i tid så stod det nästan klart. Hennes förslag var något som mest kan liknas vid waterboarding och det tror jag är förbjudet enligt de flesta konventioner men tydligen inte i vårt hem. Ett antal liter saltvatten pumpades upp i bihålorna och till slut så mådde jag nog lite bättre trots allt, vet bara inte om det berodde på att det slutade eller på att alla bakterier gav upp.
 
Magister Nilsson packade in mig i bilen och jag fick med mig både filt och kudde. Verkligen race...verkligen...
 
 
På vägen ner så trodde jag ett tag att vi åkte förbi Qvarnis bil. Magister Nilsson hävdade bestämt att det stämde inte alls, deras bil var ju orange. Diskussionerna gick heta i bilen och till slut fick jag skicka ett sms till Jocke och kolla. Den var fortfarande orange och tydligen har bilen dessutom vilat sig i form och fått nya drivaxlar, låter intressant inför morgondagen.
 
 
Magister Nilsson som precis tagit på sig sin finaste rutiga "gå bort skjorta" (används annars bara vid skolavslutningen varje år) såg lite missnöjd ut när jag nekade en utekväll på Harrys i Värnamo. Han hade dessutom gått loss med parfym dagen till ära och det kändes nu helt bortkastat. Klart att killen var missnöjd.
 
Jag försökte muntra upp honom med att nästan hela familjen Fransson skulle dit och sippa på Coronas men inte heller det verkade fungera. Nu ligger han mest och surar i sängen bredvid och jag ska försöka sova mig frisk så får vi se om det blir styrning under morgondagen eller om det blir lite F1 av det hela (man sover sig igenom rejset).
 
Återkommer med en rejsrapport när all däckrök lagt sig.
 
God Natt!!