jallaracing.com

Faster than a camel

Jalla Racing - En insats för Sverige

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
 
Inför Anderstorp så har vi börjat jobba på vårt samhällsansvar och försökt att involvera så stora delar av Sverige som möjligt i vårt racingprojekt. Lite runt om i Sverige så händer det saker som förhoppningsvis kommer att hjälpa oss runt Anderstorp.
 
Vi siktar på att göra en del uppgraderingar med bilen även om det var rätt bra fart i den senast.
Anderstorp ska bli fantastiskt rolig att köra och vi ser verkligen fram emot det!!
 
Återkommer när sakerna börjar falla på plats lite mer :)
 
 
 

Buss på dem!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
 
 
Då har Henke och Jaber gjort ett ryck i garaget och plockat ner slutväxeln. Det behövdes nog inte så mycket jobb för det. På Gelleråsen så kändes det onekligen som att den höll på att trilla ner av sig själv och det var nog inte långt ifrån om man kollar på bussningarna heller.
 
Sviestad bjöd oss på trasiga gula bussningar och inför Gelleråsen så blev det till att slänga dit röda eller stanna hemma. Vi valde att slänga dit röda och det gav och ungefär 2h innan det lät riktigt illa och 4h innan vi fick avbryta rejset. De röda skulle vara mjukare det var vi ju medvetna om men att de skulle bli som tuggumi efter bara ett litet tag hade vi nog inte riktigt räknat med...
 
Nu blir det till att leta nya färger, gult och rött verkar ju inte vara någon höjdare varken inom fotboll eller motorsport. Har en känsla av att gult och svart är två färger som trivs betydligt bättre tillsammans. Speciellt efter en underbar derbyvinst ikväll ;)
 
 
 
 

Film från Gelleråsen!

Kategori: Filmer, Jalla Racing

Nu tänkte jag att det var dags för lite film och att ni får följa med på ett par varv runt Gelleråsen.
 
Så ladda upp med chips & dipp. Vill du även få en känsla över hur det kändes i kupén så föreslår jag att du går och sätter dig i bastun. Bastun sätter du på 60 grader och bara njuter.
 
Jag vet att det går att få till en betydligt bättre edit på filmen men jag fick 10 min på mig innan det tydligen var läggdags. Det blir med andra ord ingen guldpalm med håll till godo (kände att jag precis sålde in filmen suveränt nu).