jallaracing.com

Faster than a camel

Jalla Racing värvar under Silly Season

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Vi har förstärkt teamet med ytterligare en förare, Fredrik Nilsson ingår from idag i Jalla Racing. Fredrik och jag körde i samma långloppsteam under förra året och det fungerade jäkligt bra.

Den interna kampen om bäst varvtider kommer med andra ord att fortsätta och eftersom Fredrik med bestämdhet hävdar att man förlorar 1s/varv på att skaffa barn så borde han ha en chans i år. Det han inte tänkte på är att han själv har två och jag bara ett, då borde det väl vara 1s till min fördel?

Tyvärr för Fredrik så hade jag inte barn förra året och den gång som jag inte kunde vara med hoppade den extremt rutinerade pro drivern Mark Miller in istället och hans tider var tydligen långt ifrån lätta att slå. ;)

Det känns hur som helst otroligt roligt att välkomna Fredrik till teamet och dessutom så har jag någon att jäklas lite med. För att han ska känna sig lite sådär extra välkommen så har jag valt ett av hans mest ”meriterande” foton i presentationen nedan:

 

 

Fredrik Nilsson
Duktig chaufför som tillför glädje både på banan och i depån. Har kört gocart både i Sverige och Internationellt. Går under artistnamnet ”Magistern” och har ett stort motorsporthjärta samt brinner för att få till ett bra år med teamet.

Kunskaper inom meckande?
Obekräftade rykten gör gällande att Magistern är expert på EPA-traktorer men har ivf visat prov på att bromsbelägg går att byta även om skivor och ok är steget över glödheta.