jallaracing.com

Faster than a camel

Jalla Racing värvar under Silly Season

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Vi har förstärkt teamet med ytterligare en förare, Fredrik Nilsson ingår from idag i Jalla Racing. Fredrik och jag körde i samma långloppsteam under förra året och det fungerade jäkligt bra.

Den interna kampen om bäst varvtider kommer med andra ord att fortsätta och eftersom Fredrik med bestämdhet hävdar att man förlorar 1s/varv på att skaffa barn så borde han ha en chans i år. Det han inte tänkte på är att han själv har två och jag bara ett, då borde det väl vara 1s till min fördel?

Tyvärr för Fredrik så hade jag inte barn förra året och den gång som jag inte kunde vara med hoppade den extremt rutinerade pro drivern Mark Miller in istället och hans tider var tydligen långt ifrån lätta att slå. ;)

Det känns hur som helst otroligt roligt att välkomna Fredrik till teamet och dessutom så har jag någon att jäklas lite med. För att han ska känna sig lite sådär extra välkommen så har jag valt ett av hans mest ”meriterande” foton i presentationen nedan:

 

 

Fredrik Nilsson
Duktig chaufför som tillför glädje både på banan och i depån. Har kört gocart både i Sverige och Internationellt. Går under artistnamnet ”Magistern” och har ett stort motorsporthjärta samt brinner för att få till ett bra år med teamet.

Kunskaper inom meckande?
Obekräftade rykten gör gällande att Magistern är expert på EPA-traktorer men har ivf visat prov på att bromsbelägg går att byta även om skivor och ok är steget över glödheta.

 

Barnskrik och kolik!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Den senaste tiden har mest bjudit mig på barnskrik & kolik. Det känns faktiskt mindre spännande att skriva om och dessutom så vill jag inte förvandla den här bloggen till någon form av föräldrablogg heller så det får räcka med de här meningarna.

Däremot så har mina teamkamrater tacksamt nog kämpat på i garaget. De nya bussningarna dök upp och trycktes dit. Därefter så kunde kardanen och avgassystemet åter få sin plats. Nu borde kardanen sluta att puckla på vår kaross och bilen borde bli lite tystare vilket tydligen är viktigt om man ska åka långt.

Nu sitter det lite tuffare bussningar på de flesta ställen på bilen och vi hoppas att de gör gott hela säsongen och om inte annat så ser den betydligt mer färggrann ut när man har den på lyften. It´s all about the look...ja eller det hade i varje fall varit så mycket enklare om det var så.

 

 

En spännande vecka väntar...

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Fler och fler sponsorer börjar bli klara och vi är oerhört tacksamma över alla sponsorer som hjälper till för att göra den här säsongen möjlig. Det är en lång säsong och vi var dumma nog att välja en dyr sport. Valet stod mellan orientering och banracing. Irra runt i skogen eller köra snabbt på bana, enkelt val tyckte vi och valde banracing. Nu är vi här och behöver ”bara” få de sista bitarna på plats.

Det börjar även bli dags att bege sig till tryckeriet för att börja titta på teamkläder, vilket ska bli riktigt kul. Vi ska nog kunna få till något bra hoppas jag. Som ni ser på bilderna nedan så finns det fortfarande gott om plats för nya sponsorer.

Återkopplar när det finns mer att rapportera.

Over and out!