jallaracing.com

Faster than a camel

Det ryktas...

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Det ryktas om att nästa tävling blir den 13 Aug på Sviestad - Linköpings motorstadio.
För vår del så vore det kanon, det kan vara läge för en fin revansch på den banan. Bilen gick fint senast när vi var där och tider under 1.10 känns inte som några problem med de uppdateringar som vi har gjort.
 
Ja eller fint och fint senast, vi kom ju inte särskilt många varv innan bränslepumpen skar ihop och vi tvingades till en längre felsökning som resulterade i igensatt bränslefilter. Jag verkligen älskar den där skit-tanken som vi köpte förra året... :)
 
Det som är lite problematiskt med Sviestad är att depån är i mitten av banan, vilket innebär att man får mecka med det man har och att åka och köpa mer delar går helt enkelt inte (om man inte väntar till lunchpaus vilket vi gjorde senast).
 
Så en revansch på banan hade suttit fint :)

Kontaktannons??

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
Fick en kommentar om att jag skulle lägga ut en kontaktannons för att få tag i en ny växellåda. En kommentar som jag nog inte riktigt förstod...
 
Bilderna borde ju bli relativt snarlika i alla kontaktannonser, eller följer inte alla strömmen?
 
Jaja, en låda till BMW 328/M3 3.0 E-36 verkar ju tyvärr inte helt enkel att hitta så jag får nog leta vidare så att det finns en på plats inför nästa rejs. Vet du vart det finns en låda, hojta till...
 
 
 

Gubben i lådan

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

                         
                                                           
 
 
I vårt fall så verkar inte gubben i lådan vara någon särskilt rolig typ. Han rosslade och kändes allmänt trött under senaste rejset, vägrade göra sitt jobb med att peta i rätt växel när vi så önskade. Det verkade som om han ville somna om för gott. Vi tänker nog låta honom göra det också och nu har jakten på en ny växellåda börjat.
 
Känner du någon som har en låda över till en 328 E-36??
 
Vore kanon om vi kunde hitta en låda lite smidigt, vi har nämligen fått för oss att det underlättar ifall man har flera växlar att välja på när man ska köra fort runt en bana.
 
Hittelön utlovas...