jallaracing.com

Faster than a camel

Handsken är kastad…

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

             
 

Ja, den gamla alltså. M&M Motorsport fixade fram nya ”Jalla Racing edition” direkt från Sparco. Den här gången ska jag testa modellen som heter ”Tide”. De ska tydligen vara någon sekund snabbare per varv så det låter ju lovande även om valet att byta bort den gamla modellen ”Arrow” inte var helt enkelt. Jag gillade verkligen modellen även om de hade hunnit bli slitna.

Vad gör man inte för lite bättre varvtider och med vetskapen om hur bra våra färgglada pimpade kopplingar fungerade senast på Anderstorp så är man ju inte sen att testa nya saker. Trodde aldrig riktigt på Freddan när han sa att han hittat några sekunder i form av trimtejp och färgglada kopplingar. Det är väl iof de små detaljerna som gör helheten och de pysslar ju med rätt små detaljer i F1 också. Ibland fungerar det ju även för dem…

Det känns dock som att vi blir tvungna att jobba fram lite bättre tider i bilen om det ska fungera framöver. Jag har inte hört om någon träning i någon form från något i teamet under semestern och att lyfta en halvfull ölflaska kan väl knappast klassas in som träning?

Att vila sig i form kan innebära att vi tvingas banta bort något kilo på bilen istället.

Själv så kör jag så mycket armträning så att jag ligger precis på bristningsgränsen. Att klumpen hemma bara blir tyngre och tyngre frestar på armar och leder men så länge inte någon arm går av så borde det generera en del armstyrka och framförallt en grym tålighet mot mjölksyra, vilket kan vara bra utan servo.

Försökte ta hand om kroppen lite idag och drog en sväng till thai-massagen. Hon tittade på mig, skakade på huvudet och undrade om jag hade blivit pappa. Antar att hon får in en del skeva föräldrar där armar och axlar ska rättas till (eller så var det min ihåliga blick som avslöjade mig).

Nej nog med viktsnack min stackars grabb verkar ju redan ha gått med i någon bulimiklubb för småbarn. Varje gång han ätit så tackar han genom att kräkas lite på mig. Det är nog inte så konstigt att han gick med i den där klubben, stackarn får ju hela tiden höra att han har tjocka kinder och att han blir större och större. Klart killen kräks lite då…

 
 
Kommentera inlägget här: