jallaracing.com

Faster than a camel

Ändring av datum...

Kategori: Jalla Racing

 
Som ni ser så blev det lite förändring av datumen. Jag som gick ut tidigt med "Save the date" och trodde att jag var safe fick tänka om. Att rejset på Björkvik ring utgick är nog ingen som gråter över förutom däcknasarna runt om i landet. Sämre asfalt får man leta efter och den brukar kräva sina offer båda när det gäller däck och så finns det även en del turbomaskiner (läs Volvo V40) som brukar ogilla att dra in all smuts i 6h. 
 
Sviestad var på tapeten men tyvärr så blev det inget miljötillstånd den här gången. Mutorna måste formodligen upp till en FIFA nivå för att det ska vara acceptabelt och det finns det inte utrymme för i Krutcupens budget. Tänk att det ska behöva vara så svårt att pyssla med motorsport i Sverige och speciellt Sthlm, där det inte finns en bana så långt ögat kan nå. Inte ens gocart verkar få finnas kvar. Det är ju en skam i sig...
 
Det blev istället en final på Anderstorps bana den 29:e Oktober, vilket inte alls känns som fy skam och en snygg uppräddning av Hasse och Krutcupen. Tack för att vi slapp Björkvik och bra roddat! :)
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: