jallaracing.com

Faster than a camel

Ryska posten?

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Äntligen så dök det upp lite nya paket med posten.
 
Den här gången så kom det:
- Lite bussningar till diffen
- En däcktrycksmätare = aldrig mer 3,7bar
- Snap off
 
Lite mer prylar att montera med andra ord men tiden går fort när man har roligt och det börjar onekligen att dra ihop sig. Vi har fortfarande en bil som står på lyften i garaget utan koppling och det börjar bli dags att lösa till det. Själv så försvinner jag snart iväg på pappaledighet men jag känner mig helt trygg med att teamkompisarna får dit ett svänghjul och en koppling.
 
 
 
Det var även en liten bonuspryl som dök upp vilket var bra för senast vi var ute och körde på banan så lossnade en liten plastpryl från vänster framskärm. Nu tänkte jag vara lite listig och fippla dit en ny så att bilen återigen får tillbaka sitt "nybilsutseende".
 
Förhoppningsvis så börjar det snart dyka upp lite nya inlägg från garaget och inte bara från mitt köksbord eller egna garage...
 

Hultins Optik levererar!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

 
En leverans med solbrillor dök upp från vår sponsor Hultins Optik, vi vill passa på att rikta ett stort tack till tjejerna på Hultins som tror på oss under den kommande säsongen. Carreras senaste modeller kommer att passa oss perfekt i de fall reflektionerna från alla pokaler blir för starka, därmed inte sagt vilka som kommer att få lyfta dem. ;)
 
Sedan tidigare har vi även genomgått synundersökning och efter viss korrigering är vi alla numera godkända. Att det finns speciella bilglasögon är också något nytt som man har fått lära sig. Hur som helst så har våra chanser att pricka apex ökat många hundra procent.
 
För som undrar vilka modeller det är som gäller i år så lägger jag en länk nedan:
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday IKEA!

Kategori: Allmänt

 
Det här har egentligen ingenting med varken bilar eller racing att göra men jag var ändå tvungen att dela den för den var sjukt bra. Jag har dessutom snott den helt ärligt från det där internätet.