jallaracing.com

Faster than a camel

Roger that!

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

Då var det dags igen.
Ett nytt paket dök upp och 3 rullar tejp senare tyckte nog Tommy på Dalaracing att han hade paketerat det för en resa över atlanten och det helt på egen hand. Som tur är så har väl de flesta slutat med flaskpost och paketet dök upp i tid. Well done!
 
 
 
Boys with their toys!
Ett uttryck som håller på att bli utslitet hemma hos oss men som tur är så har jag en väldigt snäll fru som låter mig hållas och visst är det kul att öppna paket. Då vi flydde julen och åkte till fjälls så hade tomten svårt att hitta mig vilket slutade med exakt 0 paket i julas. Förstår inte riktigt vad som hände, jag tyckte nog att jag hade varit snäll och året innan så fick jag ett luftgevär från tomten för att han tyckte att jag hade varit så snäll. Det stod till och med i rimmet och då måste det ju vara sant. Paketen håller jag nu på att ta igen med råge. Titta vad glad man kan bli. Nu har jag mer saker att montera i bilen.
 
 
 
Observera även de fina pit-crewlurarna i "Jalla Racing edition". Extern antenn, headsets för hjälmarna, Push to talk-knapp till ratten och många andra fina saker låg också i paketet.
 
Först så började jag testa lite på egen hand, det gick sådär.
Började med en enkel fras:
- Daniel, hur går det med kopplingen?
 
Det verkade inte alls som systemet fungerade, tystnaden var total.
 
Fick ta fram instruktionsboken för ett ögonblick och därefter så ställde Åsa lydigt upp för att testa lite, jag vet inte om det var för att hon inte hann undan nu när hon inte är så snabb (=gravid) eller om hon bara ville vara snäll men det ska bli kul att testa prylarna på riktigt. Om inte annat så ska vi göra om testet med lite entusiasm nästa gång...
 
Over and out! ;)
 
 
 

KOMMENTARER:

 • E-blad säger:
  2016-02-18 | 15:47:25

  Behövs det fler leksaker att träna på, så har vi en racerbana nerpackad i förrådet.

  Svar: Tack men det här är ju leksaker för större pojkar. Med den saken sagt så vill jag inte att folk kommer med förslag på vuxenleksaker för det... :)
  Jalla Racing

 • Magister Freddan säger:
  2016-02-19 | 07:47:48

  Allt kan vara leksaker för större pojkar. Det är bara att dra det lite längre än när man var barn. Och gärna bygga själv!

  http://youtu.be/f9QP7gie37I

  Svar: Ja och det är ju precis vad vi håller på med... :)
  Några framsteg i letandet efter bil?
  Jalla Racing

 • Freddan säger:
  2016-02-19 | 19:47:30

  Nja, kanske ... Men jag vet inte om jag har råd iår faktiskt. Fattar inte riktigt Hasses info om cupen. Kommer bägge klasserna köra i samma race? Kommer samtlig lopp ha prislappen 3h = 2500kr, 6h = 5000kr?

  Men... Jag ska kanske ringa på en bil i morgon och om den finns kvar så är väl det ödet som säger att jag ska köra :) Framsteg på barnfronten?

  Svar: Klart att du ska köra i år.Det är väl 20' för hela säsongen?

  Ska jag leta upp en bil åt dig eller?
  Vad är det för bil som du är sugen på?
  Köp en 328:a och låt bästa förarna vinna :)

  Än så länge lugnt på barnfronten, återkommer när vi fått en ny team-medlem.
  Jalla Racing

 • F säger:
  2016-02-19 | 23:08:58

  Nä, ingen BMW, du måste ju kunna ha nåt att skylla på när jag kör ifrån dig ;) Jag har haft för lite tid att tänka på våren bara (du märker när du får barn (eller oxå börjar jag bli för gammal...)) men jag ska nog få till nåt!

  Svar: Ja jag räknar ju med att det finns fler personer i teamet som kan ta över stafettpinnen så att jag kan fokusera på Jalla Racing Junior Academy.
  Du får hojta till när bil är inköpt, jag väntar med spänning.
  Jalla Racing

Kommentera inlägget här: