jallaracing.com

Faster than a camel

Franssons motorsport utmanade på gocart

Kategori: Allmänt

 
 

Gårdagen bjöd på lite mer Gocart och det var extra kul att Per & Mackan från Fransson Motorsport dök upp för att försöka kvala in till finalen i O’learys Sprint Cup.

Fransson Motorsport körde hem hela asfaltscupen 2015 och rattade bra under många lopp. Det var få som hakade på deras BMW E-36 Compact ute på banan. Själv så fick jag en otrolig förståelse för den frustration som Marcus Eriksson måste känna när han försöker haka på Mercedesbilarna men allt som oftast tvingas lämna fri väg... 

 

Därför var det nu som sagt ännu roligare att de antog utmaningen och dök upp en sen måndagskväll i ett parkeringsgarage i Kista. Den där meningen lät för övrigt som något man skulle kunna hitta i en sämre kriminalroman. Så illa var det faktiskt inte, vi var ju trots allt här för att ha kul.

Hade vi kul då?
Ja det är alltid kul att köra lite, oturligt nog så hade min favoritbil gått i pension och trots Jalla Racing-dieten så var jag en tiondel långsammare än senast. Någon form av skengraviditetsdiet måste nog ha smugit sig in. Jaja bättre lycka nästa gång...

Hur det gick för Franssons?
Ja, jag har ju lovat att vara snäll så ni får helt enkelt fråga dem men det går rykten om att de har tänkt att kalla in tunga artilleriet aka Pappa Fransson till nästa gång och jag skulle inte heller bli förvånad om det blir några smygträningspass i veckan. Ett leende kan man ju annars komma långt med och ett leende, ja det bjöd dem på. Tack för en trevlig kväll grabbar, nästa gång laddar Jalla Racing upp med fler förare.

Nu får vi se om det är fler förare från Asfaltscupen som antar utmaningen?

 

 
Bjuder även på en liten "före & efter-bild". Tror nog att de flesta klurar ut vilket som är före och vilket som är efter. Ni som inte gör det, lägg inte ner onödig tid på IQ-tester, det är ändå kört!
(Alla fattar väl att solen inte skiner ute nu) ;)

 

Kommentera inlägget här: