jallaracing.com

Faster than a camel

Airbrush

Kategori: Allmänt, Jalla Racing

För nästan exakt ett år sedan så satt jag och skissade på min hjälmdesign. Min nya supervita Arai-hjälm kändes rätt trist och behövde få några lager färg för att kännas lite roligare.

Jag föddes aldrig med den där konstnärliga genen utan har helt enkelt någon form av ”bildlig dyslexi”. Det var med andra ord ingen enkel utmaning som väntade Daniel på airbrushstudio.se när jag kom med min skiss. Efter att ha rotat lite bland mina mail så hittade jag min gamla skiss och så här illa såg det faktiskt ut:

 

Visst kunde jag förklara tanken med hjälmen, den skulle gå lite i ett svenskt tema med de tre kronorna längst fram och ett tufft lejon på ena sidan. Allt skulle krönas med en krona på toppen och eftersom vår prins också gillar motorsport så lät jag honom få vara prins på banan och inriktade mig istället på kungatronen.

Det här var vad Daniel lyckades få till, i min värld en rätt makalös bedrift:

 

Igår var det då dags att lämna in Jabers vita hjälm. Det var nära att jag skrev nya vita hjälm men den hade faktiskt fått ligga ett tag i sin låda utan att för den sakens skull fått någon färg på sig.

När jag kom för att hämta Jaber så hade han förberett sig minutiöst och skissen var helt klar, trodde jag…

Skissen var fortfarande helt blank 5 minuter innan vi skulle åka och nu gällde det att få ihop något snabbt. Jag som trodde att jag var helt talanglös när det gäller att måla har fått hoppet åter. Lite som Kajsa Bergqvist när hon kom tillbaka efter en längre tids skada*. 

Tack Jaber för att du finns. Nu kan man väl lugnt säga att vi har höjt utmaningsnivån för stackars Daniel. Blir väldigt intressant att se vad han får till av det här:

 
 

*Göteborgshumor

 

Kommentera inlägget här: